Boekhandel

Eén van de eerste recensenten die Cool als Collina in handen kregen, was boekblogger NerdyGeekyFanboy, Joost voor ingewijden. Joost blogt al jaren over Young adult boeken met veel passie en kennis van zaken. Hij was erg onder de indruk.

Joost blogt al jaren met veel passie en kennis van zaken. Hij maakte onder meer deel uit van het Young adult promotieteam. Omdat hij aangaf fan te zijn van boeken van Buddy Tegenbosch, een schrijver die ook veelvuldig voor de doelgroep van Cool als Collina schrijft; nam Arjan contact met hem op met het verzoek of hij een recensie zou willen schrijven over Cool als Collina. NerdyGeekyFanboy gaf in zijn antwoord aan niet van voetbal te houden, maar vermoedde dat hij dit boek toch wel zou kunnen waarderen.

Arjan stuurde hem een exemplaar toe en na een aantal spannende maanden verscheen daar opeens de recensie. En die was zeer positief. Zo was hij verrast over de inhoudelijke kwaliteit van zowel schrijven als redactie (meeste in eigen beheer uitgegeven werken zijn toch kwalitatief bedroevend), ook kreeg hij bij sommige passages een brok in zijn keel.

Wat betreft deze recensent dus een absolute aanrader!

Lees de recensie van NerdyGeekyFanboy hier (ext. link, opent in nieuw tabblad).